Τελειώνοντας η εορταστική περίοδος των Χριστουγεννων και της Πρωτοχρονιάς, ο στόχος μας είναι να επανέλθουμε στις σωστές διατροφικές μας συνήθειες και ... ίσως να χάσουμε και κιλά αν ξεφύγαμε πολύ στις γιορτες. Ακολουθήστε τις διατροφικές συμβουλές και νιώστε αμέσως καλύτερα σωματικά , και δείτε τον δείκτη της ζυγαριάς να πέφτει.

Είμαι σίγουρη ως διαιτολόγος ότι γνωρίζεις πολύ καλά ότι το βραδινό φαγητό παχαίνει! Πολλές φορές βέβαια θέλεις κάτι να φας αλλά χωρίς να ξεφύγεις και πολύ από το πρόγραμμά σου! Μάλιστα οι επιλογές που σου προτείνω θα σε βοηθήσουν όχι μόνο στην δίαιτά σου, αλλά και στο δέρμα σου! Καλή σου όρεξη λοιπόν…χωρίς τύψεις!

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος απώλειας βάρους? Αυτό το ερώτημα απασχολεί πολλούς. Και πολλές φορές κάποιοι πέφτουν σε παγίδες προκειμένου να πετύχουν γρήγορη απώλεια βάρους. Η κατάλληλη διατροφή και σωστά προσαρμοσμένη και εξατομικευμένη δίαιτα είναι αναμφίβολα ο πλέον σωστός επιστημονικά τρόπος.

Η καραντίνα , γεγονός πρωτόγνωρο για την ανθρωπότητα παγκοσμίως προκάλεσε αλλαγές στην καθημερινότητα . Το αποτέλεσμα? Ψυχολογικές αλλαγές, συναισθήματα καινούρια, και για κάποιους επιπλέον κιλά! Χάσε, λοιπόν, τα κιλά που σου έμειναν από την καραντίνα και νιώσε καλύτερα.

Στο άκουσμα της λέξης λίπος, επικρατεί πάντα ένα  άγχος. Η απώλεια λίπους πρέπει να γίνει σωστά ώστε να μην διαταραχθούν οι ζωτικες λειτουργιες αλλά και το αποτέλεσμα να είναι μόνιμο.

Αν θέλεις πιο επίπεδη κοιλιά , πρέπει να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο διαιτολόγιο και να κάνεις την κατάλληλη προπόνηση για κάποιο χρονικό διάστημα.  Προλαβαίνεις, όμως μέσα σε 24 ώρες να δεις καποια διαφορά!