3 μερίδες

 

ΥΛΙΚΑ

  • 200γρ. λάχανο άσπρο, ψιλοκομμένο
  • 200γρ. λάχανο κόκκινο, ψιλοκομμένο
  • 2 παντζάρια ωμά ψιλοκομένα στον τρίφτη
  • 2 καρότα μέτρια
  • 1 ρόδι
  • Άνιθος
  • 1 μήλο κόκκινο, καθαρισμένο και τριμμένο στη χοντρή πλευρά του τρίφτη
  • Κουκουνάρι
  • Κάσιους
  • Cranberries

 sallaad11

για τη βινεγκρέτ

  • χυμό από 1 πορτοκάλι
  • 2 κουτ. σούπας μουστάρδα ντιζόν
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • 100γρ γιαούρτι στραγγιστό 2%
  • 2 κουτ γλ μηλόξιδο
  • Λευκό πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • Γλυκιά πάπρικα
  • Ξύσμα πορτοκαλιού

 

Φτιάχνετε πρώτα τη βινεγκρέτ: Σε ένα μπολάκι χτυπάτε τον χυμό από το πορτοκάλι και το λεμόνι μαζί με το ελαιόλαδο, το γιαούρτι, τη μουστάρδα και το μηλόξιδο. Προσθέστε λευκό πιπέρι και γλυκιά πάπρικα

Φτιάχνετε τη σαλάτα ανακατεύοντας καλά όλα τα λαχανικά. Περιχύνετε το dressing και πασπαλίζετε τη σαλάτα με το ρόδι, τα Cranberries τους ξηρούς καρπούς και τον άνιθο