Υλικά :
- 1 κούπα αλεσμένα αμύγδαλα
- 1 κούπα αλεσμένη βρώμη
- 2 κουτ. σ. Σκονη κακάο
- 3 scoop φυτική πρωτεΐνη ή επιπλέον αλεύρι αμυγδάλου / βρώμης
- 1 κ.γλ σόδα
- 10 χουρμάδες αλεσμένους
- 3 κ.σ. φυστικοβουτυρο
- 1 κούπα γάλα αμυγδάλου
Εκτέλεση :
Ανακατεύεις πολύ καλά τα στεγνά υλικά και μετά προσθέτεις τους χουρμάδες , το φυστικοβουτυρο και το γάλα . Αφού γίνει μια ομοιογενής ζύμη , την μοιράζεις σε φορμάκια σιλικόνης για muffin ή donut. Ψήνεις στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά. Λιώνεις μια κουβερτούρα με στέβια για την επικάλυψη και πασπαλιζεις τριμμένα αμύγδαλα . Καλή απόλαυση !