Η δίαιτα ή ή διατροφή που έχεις ξεκινήσει, φυσικά και πρέπει να συνεχίσει εν μέσω καραντίνας. Επίσης, μπορεί τώρα να είναι μία καλή ευκαιρία για να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής για να χάσεις κιλά τώρα που βρίσκεσαι στο σπίτι.

Η περιορισμένη κίνηση σε συνδυασμό με την παραμονή μας μέσα στο σπίτι, θα οδηγήσουν σε προσθήκη βάρους αν δεν προσέξουμε και δεν οργανώσουμε σωστά την διατροφή μας. Η τεχνολογία είναι με το μέρος μας και ο καθένας έχει την δυνατότητα να ακολουθησει το κατάλληλο διατροφικό πρόγραμμα για αδυνάτισμα , χωρίς να βγει από το σπίτι του. Πως γίνεται?

Συμπληρώνεις την φόρμα επικοινωνίας με τα προσωπικά σου στοιχεία στην φόρμα επικοινωνίας  και επικοινωνώ μαζί σου ώστε να καθορίσουμε το ηλεκτρονικό μας ραντεβού. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω οποιασδήποτε ηλεκτρονικής πλατφόρμας π.χ. messenger, skype, viber ή έστω τηλεφωνικά.

Συμπληρώνεις τα ερωτηματολόγια που θα λάβεις στο email σου.

Στο ραντεβού μας συζητάμε όλα όσα σχετίζονται με τις διατροφικές συνήθειες και ολοκληρώνοντας την συνεδρία μας θα λάβεις ηλεκτρονικά το διαιτολόγιο σου και όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

Η παρακολουθηση γίνεται ηλεκτρονικά και με ζύγισμα σε ζυγαριά του σπιτιού σου.

Ο στόχος θα είναι μετά την καραντίνα, να είσαι πιο υγιής, με λιγότερα κιλά και καλύτερο ανοσοποιηικό!

 

Αναστασία Κόκκαλη

Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος