Υλικά (10 κεφτεδάκια)
- 250γρ γαρίδες
- 1 τριμμένο κρεμμύδι
- 50γρ βρώμη (αλεσμένη στο μούλτι
- 1 κ.σ. σάλτσα ντομάτας
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Βασιλικός ή /και δυόσμος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αποψύξτε και καθαρίστε τις γαρίδες. Χτυπατε όλα τα υλικά στο μούλτι. Πλάθετε σε κεφτεδάκια και τα αφήνετε για 1 ώρα στο ψυγείο. Ξαναπλάθετε αφού τα βγάλετε από το ψυγείο. Τα ψήνετε σε αντικολλητικό χαρτί για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς.