Αυτό και αν είναι εξατομίκευση! Όπως μοναδικός είναι ο συνδυασμός των γονιδίων μας στο DNA, έτσι μοναδικός είναι και ο τρόπος ζωής μας που περιλαμβάνει τις διατροφικές μας συνήθειες, την φυσική δραστηριότητα, τις ώρες ύπνου και άλλα στοιχεία. Πλέον , ανάλογα με τα γονίδια , μπορούμε να γνωρίζουμε ακριβώς τις ανάγκες του οργανισμού μας στα θρεπτικά συστατικά. Η επιστήμη της Διατροφογενετικής δίνει λύσεις για όλους. 

 Όταν γνωρίζουμε αναλυτικά την ανταπόκριση των γονιδίων μας στις τροφές, τότε μπορούμε και να καθορίσουμε με ακρίβεια την εξατομικευμένη διατροφή με στόχο την μόνιμη απώλεια βάρους  και την βελτίωση της υγείας μας. Η εξατομικευμένη διατροφή συνδυάζει την γενετική ανάλυση με τις γενικές οδηγίες υγιεινής διατροφής και το αποτέλεσμα είναι πιο αποδοτικό.

Το νέο διατροφικό τεστ iDna NutriGenetix https://www.kokkalidiet.gr/index.php/kokkali-services/diatrofiko-test-dna/diatrofiko-test-nutrigenix συνδυάζει την διατροφογενετική ανάλυση με τα ατομικά χαρακτηριστικά και τον τρόπο ζωής. Το αναλυτικό report αποτελεσμάτων περιέχει ποσότητες και ποσοστά από τις 26 κατηγορίες ανάλυσης. Τα αποτελέσματα είναι αναλυτικά σχετικά με τις ανάγκες σε ενέργεια, μακροθρεπτικά, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, πάντα λαμβάνοντας υπόψιν το γενετικό προφίλ συνδυαστικά με τον στόχο και τις διατροφικές προτιμήσεις.

Τα αποτελέσματα τροποποιούνται ανάλογα  με τις διατροφικες αλλαγές που συμβαίνουν, και μπορούμε να επαναλαμβάνουμε το τεστ χωρίς την γενετική ανάλυση.

Το συγκεκριμενο τεστ είναι το μοναδικό διαγνωστικό ιατροτεχνολογικό προϊόν στην Ευρώπη αφού διαθέτει πιστοποίηση CE IVD.